lycklig nästan jämt.

Åh, denna vecka har gått så fort, så fort, så fort och jag har inte riktigt hunnit med. Helgen kom - om än något megajävlagrymtspäckad - lägligt!

I fredags hade M:s fina syster som är nere från Stockholm dragit ihop en stor del av släkten för en runda bowling med efterföljande hämtemat i Färlöv. Mysigt!

Igår avgick Volvon från Lassis redan strax efter åtta. Vi plockade upp pappa och Hjördis i Åhus och mötte sen upp syrran och Daniel i Tollarp för vidarefärd mot Malmö. Framme i the big town gjorde vi av med alldeles för mycket pengar på stan - what are the odds? - och fikade och ölade i några timmar innan vi drog oss mot vårt hotell för incheckning. Snabba duschar och lite iordningfix senare laddade vi för kvällen på bästa sätt - bubbel! ♥
Middag intogs i hotellrestaurangen innan vi blev bundisar med en taxichaufför som körde ut oss till Malmö Arena - vilket ös! När Danny körde sin låt andra gången stod HELA arenan upp och sjöng&klappade&dansade med. Häftigt, plutten!
En avslutande drink slank ner på hotellet innan vi sade godnatt och kröp ner mellan frasande hotellakan. Bästa!
Jag sov som en stock och vaknade grymmetaggad på hotellfrukost. (Det är också bästa!)
Väl hemma släppte vi av pappa och styvmor i Åhus innan vi åkte hem och vände - dop i Heliga Trefaldighets Kyrka med efterföljande mottagning väntade. Mätt på lamm-middagen igår, frukostbuffén imorse och dop-smörgåstårtan i eftermiddags smakar en balja kaffe i soffan godare än något annat.

Allt som allt har vi haft en supermysig helg som genererat massor av energi till undertecknad inför nästa vecka. Jag är lyckligt lottad! ♥

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0