lycklig nästan jämt.

Åh, denna vecka har gått så fort, så fort, så fort och jag har inte riktigt hunnit med. Helgen kom - om än något megajävlagrymtspäckad - lägligt!

I fredags hade M:s fina syster som är nere från Stockholm dragit ihop en stor del av släkten för en runda bowling med efterföljande hämtemat i Färlöv. Mysigt!

Igår avgick Volvon från Lassis redan strax efter åtta. Vi plockade upp pappa och Hjördis i Åhus och mötte sen upp syrran och Daniel i Tollarp för vidarefärd mot Malmö. Framme i the big town gjorde vi av med alldeles för mycket pengar på stan - what are the odds? - och fikade och ölade i några timmar innan vi drog oss mot vårt hotell för incheckning. Snabba duschar och lite iordningfix senare laddade vi för kvällen på bästa sätt - bubbel! ♥
Middag intogs i hotellrestaurangen innan vi blev bundisar med en taxichaufför som körde ut oss till Malmö Arena - vilket ös! När Danny körde sin låt andra gången stod HELA arenan upp och sjöng&klappade&dansade med. Häftigt, plutten!
En avslutande drink slank ner på hotellet innan vi sade godnatt och kröp ner mellan frasande hotellakan. Bästa!
Jag sov som en stock och vaknade grymmetaggad på hotellfrukost. (Det är också bästa!)
Väl hemma släppte vi av pappa och styvmor i Åhus innan vi åkte hem och vände - dop i Heliga Trefaldighets Kyrka med efterföljande mottagning väntade. Mätt på lamm-middagen igår, frukostbuffén imorse och dop-smörgåstårtan i eftermiddags smakar en balja kaffe i soffan godare än något annat.

Allt som allt har vi haft en supermysig helg som genererat massor av energi till undertecknad inför nästa vecka. Jag är lyckligt lottad! ♥


ny vecka.

Jag började min vecka med en promenad i det fantastiska morgonvädret! Såå härligt! Behövde samla all energi jag kunde för att stå ut under en heldagsföreläsning med världens sötaste - men ack så långtråkige - professor i skolan. En fika på stan, lite uthämtade paket och en storhandling senare är jag redo att bege mig mot vackra Madde för att fixa barret. Eller ja, redo och redo. Hade somnat stående om jag blundat.

När jag kommer hem ska jag renskriva vårt arbete vi gjorde innan idag - varför erbjuder jag mig alltid? - och sen blir det bums i säng. Jobb imorgon!


Lördag hela veckan

Tycker att hela mitt liv består av lördagar. Och måndagar och fredagar.

Jag hade en jättemysig kväll med mina goa kollegor igår! Vi firade av söta Sophie med fördrink hemma hos en kollega, trerätters på Kippers och några öl på Banken. Många skratt och några tårar. Och jäklar, vad vi rullade från Kippers!

Idag mår jag betydligt mycket bättre än jag förtjänar, men däremot har förkylningen som lurat hela veckan brutit ut i kropp och huvud. En lunch på stan med fina Emma och lite städning, sen blir det mat och fö'lsedagsfirande hos E ikväll!


Alla ♥

Jag inleder Alla ♥ Dag med en kaffe i handen, en filt över benen och ett stort, tomt planeringsblock. Det är mycket som ska ordnas inom den närmsta framtiden, mycket som ska hinnas med och pusslas in i vardagen.

Imorgon fyller mitt alldeles egna hjärta år och återigen ska ett kalas pusslas ihop på Lasarettsboulevarden. Det blir ommöblering och ihopplock av stolar, bord och människor (och barn!) men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Resten av dagen ska spenderas på paketjakt. Och ommöblering. Pussel.


Nu så.

Ibland haltar livet. Oftast hamnar det på rätt spår igen.

Jag började morgonen efter en vecka i smått kaos med att slå sönder
1) tvålpumpen i keramik och
2) en syltburk av glas som gick i tusen bitar.

Sen rusade jag iväg till tåget och kelade med en berner-valp. Bra så.

Tåget tog mig och några goa kollegor till BBIC-utbildning i Hässleholm. Alltid lika kul att träffa andra socionomer i olika verksamheter, tröttnar aldrig! Imorgon avslutas kursen, och då har jag en grundutbildning i BBIC att stoltsera (...) med!

Och så väntade min VFU-uppsats med omdöme i brevlådan idag. "Bra referenser till kurslitteraturen". Jodå, än kan tant! Och med ett "Med dig som handläggare eller behandlare är jag aldrig orolig" funderade undertecknad på hur lyckligt lottad hon är som hamnat härjustnusåhärtidigtochsåhärjävlabra. Samt på hur mycket positivt respektive negativt det egentligen låg i den formuleringen.

Efter en lång dag i en alldeles för trång konferenslokal med alldeles för lite luft och alldeles för mycket ätande - det är alltid så mycket mat involverat på utbildningar och konferenser! - har jag nu sjunkit ner i soffan där jag ämnar stanna resten av kvällen. M är iväg och 'Inception' går på Canal+. Såatte.
Välkommen helg!

Lång och seg dag på jobbet. Har inte fått ordning på huvudet! Lite dåliga besked, lite fina. Lite glädje, lite sorg. Och sådär.

Nu står lasagnen i ugnen och jag ska hoppa in i duschen för att göra mig iordning. Ikväll firar vi Fia! (Och jag ska inte ut!)


Shoppingnarkomani

Spenderade min lediga dag med fina Vixi i Hässlehåla. Lämnade tillbaka mitt fantastiska Laila Bagge-halsband och skulle bara luncha med Vicky på Chiccho, bara luncha bara luncha. Absolut inte köpa nånting.

Jag kom hem med följande:

- En lång, svart kavaj.
- En pälskrage.
- Ett halsband.
- En tunika.
- En träningströja.

Åh. Och ett par skor såklart. Vilket påminner mig. Måste rensa bland skorna.


RSS 2.0