självdisciplin? jag?

Härligt att jag sket fullkomligt i juridikböckerna och drog till IKEA med syster istället. Kom dessvärre därifrån utan minsta lilla pinal. Det är säkert. Inte ens värmeljus, liksom. Fantastiskt.

Nu blir det ett ryck med städningen här hemma, får dammsuga av och städa toaletten åtminstone. Senare kommer Fisen och J på lite thaimat, mums!

those tenta-times...

Det är tentatider, mina vänner. (Det vill säga rent jäkla o-organiserat kaos.)

Lägenheten är ostädad, brynen igenvuxna, sminket får inte vara med och leka. Kläderna är fläckiga och orken på noll. Bilen har aldrig sett så jävlig ut. Kylen tom, mjölken slut. Hämtmat vår livlina. Tvätthögarna förökar sig, liksom dammråttorna. Gymmet? Bah, never heard of it.

Sååå. Om ni ser ett sönderjäktat monster springa osminkad förbi er på stan, med omaka skor och panik i ögonen. Då är det bara jag.

Hemlis!

Nu är det officiellt.


Här
kommer jag spendera sex av mina helger mellan februari och oktober nästa år. Jag är anmäld och intagen, så om ingenting oförutsett händer, kommer jag om ungefär ett år - förutom socionomstuderande - även vara utbildad, certifierad livscoach. Bitarna har fallit på plats och jag är så jäkla glad åt detta just nu, inte minst över min andra hälft som alltid ställer upp på mina galenskaper. Tack för att du finns, mitt hjärta!

(Dessutom behöver jag 60 timmars dokumenterad coaching under utbildningen, så ni som är sugna på att testa coaching gratis får mer än gärna hojta till.)


 
                                                   (bild lånad från Livscoachakademin)


nämen hoppsan.

Jo'rå, jag lever.

Varför jag gick med på att jobba dag idag har jag dock ingen aning om. Jävla skittenta.


tvättastädaplugga

Är hemma och vänder en sväng - när reservtrosorna börjar krypa fram ur lådorna är det dags att vara hemma mer och hinna tvätta mellan varven.
Städa behövs verkligen också, det undgår mitt förstånd hur jäkla skitigt det kan bli i en tvåa på en vecka? Och mellan alla andra miljoner husfrusysslor ögnar jag igenom straffrättsboken igen, för trots eftermiddagens pluggande som iallafall redde ut några frågetecken är jag fortfarande smått manisk över denna sabla tentajävel.

Menmen. Dammsugning is the shit. Direkt eller indirekt uppsåt?

Cheezy:


Min fina M är världens bästa.
Visste ni det?

Jag har funderat och vridit och vänt på en sak i några veckor; kanske jag inte ska, kanske jag inte klarar det, inte ska väl jag...?

Men nu.
Nu har jag bestämt mig.
Och efter att ha vridit och vänt och diskuterat saken med M, vet jag att han står på min sida. Igen.
Utan hans stöd hade det inte gått.

puss, min prins!


Ajajaj.

Ont i musklerna och ont i huvudet. Tror att kroppen misstänkte att den efter att ha kört styrka på gymmet skulle bli förpassad åt dammsugaren och golvmoppen här hemma, så det FJIIIOOOONG efterlyste lite skallebang lagom tills den skulle satt igång.

Eller så har jag bara druckit för lite. Fy på sig, Mikaela.

Puh!

Är hemma och vänder en sväng efter att ha suttit på straffrättsföreläsning hela förmiddagen. Nu ligger lite mat i magen och jag ska dressa om för att svettas ur mig lite magpirr på gymmet med finisMaddis.
I eftermiddag blir det städ och lite mer straffrätt innan darling kommer hem. Häcken full, loving it.


Got two words for you:

I'm in.


Måndagar är mitt bästa.

Måndag.
Slå sönder parfymflaska och välkomna en ny vecka.
Plugga sönder huvudet med fina A, kaffevattenlagbokochöverstrykningspennastraffrätt.
Veckohandla.
Åka med M till tippen och tömma släpen.
Spinning med vackra Fia.

Och sen. Färska, kokta majskolvar till middag. Med äkta smör. Och flingsalt.


Hoppsan.

Oj, vad klockan går. Dags att ringa pappa som ska med på matchen i eftermiddag.

Och kanske, kanske städa undan M & Co:s framfarter sen gårdagen:

M: - Hejdå älskling, jag sticker nu.
Jag: - Mmm... Har du städat undan i köket?
Tystnad.
M: - Eh. Nej... Eh. Jag gör det sen.

Mmvisst. Vi säger så, du.

Plugghelg...? Jag...?

Förstår inte vad jag fick begreppet "plugghelg" ifrån, men det är ju alltid lite trevligt med positiva tankar! Igår hamnade jag hos Madde efter att ha varit ute i Färlöv och lämnat lite fika till de duktiga byggarbetarna. Madde bjöd på blåbärspaj och fint sällskap av Vicky och Daniel. Tåget lämnade sedermera Bokvägen för middag på Max, där det efter mycket om och men bestämdes bio i Hässleholm. (Till Maddish stora lycka...)
Spontanitet när den är som bäst liksom.

The Last Airbender blev det, billigt som fan. Och jag gillar ju Shyamalan. Sen blev vi förföljda av polisen och körde hem i en totalmörk skog, det var mysigt. Tack!

  
Vicky: "Alltså, om den lilla kineskungen inte är söt nu Mikaela, då är du fan skyldig mig en bio!"


Plugghelg.

En mysig fredagskväll med bowling, mat och underhållning fick följa en mysig fredagseftermiddag hemma hos fina Michaela med te, Ballerina och en nostalgitripp via Flickan vid stenbänken.

Idag måste jag få undan lite plugg innan städning och lite tvätt - ikväll går vi ut!


Success!

Fick ett samtal från läkaren idag, provsvaren hade kommit: "Ja... Alltså. Du har ju en rätt grov urinvägsinfektion."
Åhfan. Säger du det?

Fick äntligen lite knark utskrivet iallafall, så jag ska inte klaga. Ordinationen ligger på 3 tabletter/dagen. Lite skadeglad läser jag i bipacksedeln att rekommenderad dos ligger på 2 tabletter. "Vid svåra infektioner" ska man dock ta 3. In your face, Östermalms vårdcentral!


Dessutom har jag äntligen fått mitt efterlängtade mail! Nu ska det bara till lite huvudbry och räknande och planerande och fixande som ska till, sen jäklar. Sen jäklar.


So another day is passing by...

... as the sand in a... eh... Fia?

Gårdagen spenderades iallafall på allra bästaste, mest effektiva sätt. Jag och A bottnade med hembakta scones innan vi kröp upp i soffan och mjukstartade vårt pluggfestande. När klockan började närma sig 12 var det dags för Rosegarden-lunch, och därefter tog vi en snabb fika med de andra på Duvan, innan vi radade upp datorer och anteckningar för ett eftermiddagsrace. 2 1/2 timme senare ansåg vi oss klara för dagen, fixade några ärenden och åkte hem.

Kvällen spenderades hos Josse, där ett tillfälligt 4-stjärnigt spa välkomnade oss. Kvällen kom och gick med bubbel, massage, ansiktsmasker och andra behandlingar innan vi åkte hem vid 23. Tack Josse!
(Sen tog vi en öl på Banken med killarna och tittade på fjortisar en stund.)

Förbättringar på undertecknad: Nyfärgade ögonbryn och -fransar. Lena fötter. Utknakad rygg. Peelade händer och läppar. Ren och portömd i ansiktet. Glad i själen.

(Men Jocke Med Kniven är död.)

Tack brudar!


Tack pappa!

Och eftersom min käre far ansåg sig skyldig att påminna sin dotter (som kanske inte verkade sådär hemskt stressad över juridiken egentligen?) om att den 4 november, det är ju om tre veckor redan.

Tack pappa.

Som en blixt från klar himmel insåg jag alltså att det inte alls är "typ två månader" kvar, utan att det gäller att sätta lite fart om det här ska gå vägen. Och plötsligt var civilrätt inte alls lika intressant längre.

Så nu blir det sconesfrukost, Rosegardenlunch och plugga-hela-dagen med fröken Jönsson. Hoppas på några kilo klokhet tills ikväll.

Så förvandlar du en pissig dag till en trevlig kväll:

1) Gå på spinningen, trots att du inte har lust. Inget asjobbigt, bara flyt med och rensa tankarna till den dunkande musiken och de rytmiska pedalerna. Jag lovar dig, det är bättre än terapi.

2) Ta en lång dusch och unna dig några minuter i bastun. Andas ordentligt och känn hjärtat slå.

3) Spendera kvällen hos fina vänner med tacos och fotboll. Snacka lite skit. Balsam för själen, I tell you.


Tack snälla Angelica och Nisse för igår!

mupp.

Jag tycker inte om att gnälla men när jag gör det tar jag i för kung och fosterland.
Jag har så förbannat ont i min stackars kropp. Varför skulle jag tvunget mopsa mig sist jag gick på penicillin och skräna om att högkostnadsskydd, deeet kommer jag minsann aldrig komma upp i?


Nä, var försiktiga med vad ni säger, gott folk. Helt plötsligt är ni pillertrillare och knarkare hela högen, vars enda livsuppgift här i världen är att irritera personalen på Östermalms vårdcentral med att tigga nytt. Sorgligt är det.

Hur som haver.
Plugg. Tvätt. Försöka bota smärtan med en lätt löprunda i det vackra vädret?


Vägen till en kvinnas hjärta går genom magen.


M: - Blev det ingen spinning?

Jag: - Nä.

M: - Har du lagat mat?

Jag: - Nä.

M: - Ska vi hämta mat idag?

Jag: - Ja.

M: - Pizzerian?

Jag: - Exakt.


Puss på dig, min prins!


Flickan som inte fick kissa.

Om en halvtimme har jag tid hos läkaren och jag får inte kissa förrän dess. Har ni någon gång haft en kraftig UVI vet ni ungefär hur roligt det är att inte få kissa.

Jag är jättekissig.

Mest kissig är jag för att jag inte får kissa. Kan man vara det? Jag har seriöst varit inne i badrummet och vänt minst fem gånger. "Nä jus'de, får inte."

Så nu vet ni det. Jag får inte kissa fast jag vill. Kul måndag.

(Imorse slog jag nytt rekord - mellan 05.20 och 05.57 var jag uppe ur sången 12 gånger. Mellan varven låg jag invirad i täcke, filtar och med älsklings kroppsvärme. Frös så jag skakade.)

Jävla urinrör! FAN vad ont ni gör! FAN vad äckliga ni är! FAN att jag ska behöva gå till läkaren igen!
FAN vad det är synd om mig! FANFANFAN.

sneakpeak.

Ett litet utdrag ur min söndag på soffan:

Subjektiv teologisk lagtolkningsmetod, ratio decidendi, prejudikatvärden, bilaterala avtal, ratificering, preambel, nationalitetsprincipen & domicilprincipen, servitutsrätt, sakrättsligt skydd, derivativa & exstinktiva fång, godtrosförvärv, vindikation... Och så vidare.

Och så vidare.

Meeen. Nu har jag pausat för storstädning, Facebook:ande och lunch, så nu går jag på det igen! Lite till ska in.


Jag och mina stackars njurar.

Och på tal om att sova har det inte blivit mycket av den varan inatt heller. Inte för att jag drömt mardrömmar, eller för att jag inte varit trött. Nädå.
Jag har sån djävulsk UVI så det finns inte. (Om ni ville veta.)

15-20 gånger har jag varit uppe inatt och bara velat lägga mig på golvet och skrika av frustration och smärta. Halv fyra var jag så o-trött att jag seriöst funderade på att stanna uppe och plugga återstoden av morgonen.
Pang boom bara, som vanligt. Ajajaj.

Lite PMS på det, sen kör vi igång söndagen tycker jag. Tjohooo!


Mumma!

Jag älskar tamigfan mat. Och jag älskar att min syster råkar vara kallskänka och bor med en kock och tycker det är roligt att bjuda sin stackars syster med sambo på mat då och då.
Vad sägs om carpaccio till förrätt med pesto, ruccola, rostade pinjenötter och hyvlad parmesan? Följt av oxfilé på Anguskött med rostade rotfrukter, kantarellsås, foyotsås och grekisk sallad? Det var vad vi fick serverat igårkväll nämligen. Herregud, jag var så mätt när jag kom hem att jag kunde gråta.

Efterrätten hade jag knopat ihop, en kaffe- och honungspannacotta jag inte testat innan. Och om carpaccio är förrätternas Rolls Royce, då är bannemig pannacotta efterrätternas. Jag tröttnar aldrig, tycker det är så jäkla gott! Jag bytte ut vispgrädden mot matlagningsgrädde den här gången, och konsistensen blev helt perfekt. Ska ni göra naturell eller vaniljpannacotta ska ni nog ha vispgrädde dock.
Receptet är Paolo Robertos och ni hittar det här. Nomnom!

 


glad som en speleman

Erkännande från undertecknad:
Jag är - ytterligare en annalkande UVI till trots - på alldeles strålande humör.
Har varit en sväng på stan, lunchat mysigt med fina tjejer, köpt ett par nya träningsbyxor och nu står pannacottan på kylning tills kvällen. Blir nog en riktig höjdare det där, by the way.

Nu sticker jag ut på en promenad i det underbara höstvädret innan städning och kvällning. Vilka hänger på?

Morning!

Vilken underbar höstdag det verkar bli utanför fönstrena! (Jo, man ser fortfarande liiite igenom dem, så den där fönsterputsningen kan nog dröja en stund till.)

Jag drar till gymmet och preppar för en dag på stan med tjejerna, och ikväll är vi bjudna till fina syster för middag.

Hur fångar ni er lördag?


Freitag.

Vad gör ni idag förresten?

Jag ska snart bege mig ner på stan och träffa fina Emma som är nere från Göteborg. Vi ska luncha, strosa, fika, och bara fira fredag. Och jag ska hitta en varm vinterjacka.
Ikväll släpper jag iväg sambon på hockey medan jag går på nån The Studio-influerad plåtning med söta Linda. Spännande!

Naken

Ja, och nu när jag ändå står här naken inför alla er som precis fått veta min största hemlighet här i världen, behöver jag inte längre oroa mig för att blogga om det.

Lägesrapport:
- Jag äter allt. Jo, jag gör verkligen det, jag älskar onyttiga grejer. Men jag räknar kalorierna det innehåller och går inte över min dagsgräns - och jag inkluderar motionskalorier.
- Jag tränar 4-5 gånger i veckan - både cardio och styrka.

... that's it. Det här är ingen stor grej. Jag kan liksom inte slänga mig med uttrycket "Jag bantar!" längre. För det gör jag inte. Visst, som sagt, ett par kilo till ska försvinna, men främst är det fettprocenten som ska minska och muskelmassan öka. Och tro mig, då måste man äta. Mycket och ofta.

Det här är ingen stor grej, trots att det kanske verkar som det. Det är ingen stor grej. Okej?


Min största hemlighet:

Jag funderar på att spräcka fåfängeaspekten och berätta mer om vikten jag gamblar med för tillfället. Vet att många som kikar in här följde mig då jag viktbloggade (jodå, you name it - I've done it) och jag tycker det är synd att jag själv har såna issues med att erkänna det.

Jag har bantat så länge jag kan minnas. Så är det. Och det hade inte varit hälften så jobbigt om inte alla hade sagt att "amen du som är så smal!", "du kan ju vara glad, du behöver ju inte banta". Nejmentackjagvetdåkanjagjuvräkaimigmatochskitaiattträna. Vissa verkar tro att jag vill räkna kalorier och träna regelbundet för att jävlas. Det gör jag inte. Andra verkar tro att jag genom att berätta att jag tränar eller tackar nej till en fet kaka bara vill provocera. Det gör jag inte heller. (Dessutom äter jag kakor. Men inte varje gång det bjuds, och inte 5 stycken på raken. Längre.)

Eftersom jag har bantat hela mitt liv - har vi fått det utrett nu? - så har jag också testat allt. Viktväktarna, Nutrilett, LCHF, GI - jag har till och med låtit bli att äta (bästa bantningskuren ever), och jag har testat spy (men det gick aldrig bra, jag hatar att spy!).
Så nu vet ni det också.

Den allra största anledningen till att jag har sjuka problem med att erkänna att nej, nu försöker jag vara nyttig ett tag och hitta en livsstil som passar mig, är att alla lägger sig i så förbannat. Tar jag en kaka istället för att låta bli heter det istället för "Amen du som är så smal, klart du ska ha en kaka" helt plötsligt "Jaså, du äter kakor nu? Det var väl på tiden, jag trodde du gick på diet?".
Varför gör ni så? Varför är ni så misstänksamma?

Grr. Jag hade kunnat skriva en roman om vad folk säger och hur jobbigt det är och hur folk reagerar och provoceras - av att jag vill må bra? Tack för den, typ.
"Du som är så smal" - jotack, jag har som sagt superkoll på alla kostråd och dieter som finns, och jag kan inte stoppa en endaste liten grej i munnen utan att fundera över hur pass onyttig den är, klart jag inte är tjock då!
"Du kan verkligen äta allt utan att gå upp i vikt" - nej, det kan jag inte. Verkligen inte. Tänker jag på en pizza så smäller jag upp 2 kilo right a way. Och det är därför jag måste tänka efter.

Sluta. Jag bantar inte längre, okej? Jag vill leva såhär. Jag vill äta ordentligt och ofta, jag vill träna flera gånger i veckan - inte just för att gå ner 579 kilo innan nyår, utan just för att kunna äta den där pizzan, eller den kakan utan dåligt samvete nån jävla gång.
Jag bantar inte längre. Inte i den bemärkelsen ni tror. Visst, för tillfället har jag lite extra koll för att gå ner några sista envisa kilon. Men det innebär inte att jag ska "sluta" när jag gjort det.

Nu är det såhär. Punkt. Jag vill leva såhär. Punkt. Sen får ni ta illa upp om ni tvunget vill lägga energi på det. Jag ska inte behöva be om ursäkt längre.


(shiiiit, vad jobbigt det är att trycka på "Spara & Publicera"-knappen nu. ischpisch.)


Ordning på torpet!

Ordningen återställd.
Snart dags för en promenad med fina Madde, sen blir det plugg och ikväll hejar jag på duktiga Winnökillar.
Fint som snus.

Och fredag imorgon tackar man ju inte nej till.

What?

Vart tog denna dag vägen? Var uppe vid sex på på plats för spinning kl 7, duschad och klar för frukost med tjejerna strax efter nio. Jag borde haft en jättelång dag. Och nu är klockan tre?

Förutom träningen har jag inte fått ett dugg vettigt gjort. Eller jo. Räknas det att köpa nya stövlar?

snörvelsnörvel.

Vaknade med feber men skrämde den snabbt på flykt med en spontantripp med fina Madde till Helsingborg, Väla och fröken Holm. 2 reatröjor, en tekanna, nya fina temuggar och ett alldeles eget bonsaiträd rikare brummade vi hemåt hela 5 timmar senare, trötta och fattiga, och fick reda på att min fina sambo först efter snart tre år tillsammans vågar erkänna att nej, han har aldrig gillat chili con carne, och nej, han hatar vita bönor, och jo, han har ätit det när det bjudits, "men det måste man ju göra". Jävligt lyckat, tyckte jag och gjorde pappachili till mig själv och ser istället en möjlighet att få bli av med pajresterna från igår.
Starkt ska det vara, det ska kittla på tungan och snörvlas i näsan, och så varmt att det nästan (men bara nästan) bränner på tungan. Pappachili it is!

Ska packa väskan för morgonspinning imorgon och förbereda för natten, för snart blir det en kvällsprommis med brudarna och sen rätt i säng. Mysigt!

with my life in my hands (eller: Varning för vemodig livsberättelse)

När jag tog studenten skalderade jag att jag aaaldrig mer skulle plugga. Hellre jobba på Donken resten av livet, liksom.
Jag skulle nog reda mig. Få in en fot där, flörta in mig där. (Ett halvår tidigare hade jag ju bestämt mig för att åka utomlands och jobba, men då kom ju herr M i vägen helt lägligt och så var det plötsligt inte så intressant längre.)
Och jag jobbade. Aldrig på Donken, men likfan med hamburgare. Med servering. Med säljande.
Jag redde mig. (Fast det var knappt.)
Jag tyckte dessutom det var förbannat roligt. Jag trivdes som fan och njöt av livet.

Trodde jag.

För sen blev jag sjuk. KraschBoomBang trillade jag ihop i bröstsmärtor en kväll. Hjärtat, sa de på sjukhuset. Magkatarr och hjärtflimmer, sa de på sjukhuset. Du är stressad, sa de på sjukhuset. Du kan inte jobba såhär, sa de på sjukhuset.
Jag grät och vägrade, de ryckte på axlarna och sa "Då kan vi inte göra nåt".

Och jag fick mig - som det så nutidsenligt heter - en riktig funderare. Jag gick hem och la mig under täcket. Svarande inte i telefon, gick inte ut, gick inte upp.

En månad senare kraschade jag med bilen. Jävligt lägligt.

Och på den vägen är det. För att göra en lång historia kortare så kröp jag fram under täcket så småningom. Och sökte utbildningar. Och - ännu mer skrämmande - kom in på utbildningar.
Och - mest skrämmande av allt - älskade mina utbildningar. Klarade mina utbildningar.
Och kom så småningom in på Socionomprogrammet i Kristianstad.

Jag kommer aldrig glömma när kanslitanten ringde mig på Sicilien och sa "Du har kommit in som reserv, kan du börja på måndag?"

Och nu? Jag älskar varenda sekund. Jag älskar att plugga, jag älskar socionomlinjen, jag älskar alla underbara människor jag fått lära känna och jag älskar möjligheterna jag ger mig själv.
Och jag kan inte låta bli att tänka: Tänk om jag inte blivit sjuk?


Anyhow. 
Det jag tänkte komma fram till är att jag sugit på en spännande framtidskaramell ett tag nu. Sedan vår vecka på Djerba faktiskt. Jag fick en uppenbarelse, och trots att jag inte riktigt vågat släppa fram trollen i ljuset har de legat nånstans här inne, pockat på min uppmärksamhet.
Idag släppte jag ut dem. För närvarande dansar de lyckodanser i soffan.
Och jag skissar. Åh, vad jag skissar. Jag skissar och planerar och bygger drömmar och luftslott och funderar och kalkylerar tills gånggärnen blir alldeles utslitna.

Det kanske kan bli nåt av mig också. Kanske vågar jag någon gång följa en dröm. Fullfölja den. Överleva den. Och älska den.

                                                             - to be continued -



/yours truly. (Och trollen.)


aura

Mina stearinljus som står och brinner bredvid varandra ca 4 meter ifrån mig har brunnit i ca en timme. Det konstiga är att lågorna har flämtat och dansat och virvlat oavbrutet hela den timmen, trots att här inte är nåt drag.

Kanske är det ett litet spöke som är och hälsar på?

and tomorrow could be another day.

Nyss hemkommen från ett underbart spinningpass. Efter lite stress och idioter till receptionister var det gött att få upptäcka en helt ny ledare med ett helt nytt pass. Och ett nedsläckt rum, fullt av svettiga individer i olika åldrar som pustar och stånkar och tjoar och tjimmar till dunkande musik kan ju liksom inte bli helt fel.

Och så är jag stretchknarkare. Alternativt sadist. Mumma.


24, snart 9.

Då vi fick veckans beskärda del av sötsliskekalorier uppfyllt igårkväll av en smarrig äppelkaka beställd av och avnjuten hos M:s fina föräldrar, hoppar gärna undertecknad kanelbullar idag.
Istället blir det plugg, städ, spinning och pannkaksstekande till M:

Jag: - Jag drar på spinning ikväll, så jag tänkte fixa nåt att äta innan så kan du ta och värma när du kommer hem.
M: - Mhm... Jag kan äta mackor.
Jag: - Mackor? Du kan inte äta mackor, du måste ha nåt lagat. Vad vill du ha?
M: (lyckligt) - Pannkakor!
 
24 år, going on 25. Ibland som 9.
Självklart ska han få pannkisar, min prins. Självklart.


Loppisfynd

Loppisen då? Fem böcker för 35 spänn sammanlagt, varav tre kokböcker. Jag älskar kokböcker.
Höstmat, pasta (ytterligare en till samlingen...) och GI.

35 spänn. Fatta. 15 för kokböckerna. 15.

Den 8:e november står vi och hänger på låset.

sunday bloody sunday

Ja, vad passar väl bättre att avsluta en härlig helg med, om inte en mysig söndag?
Förutom fredagens utgång som visade sig bli riktigt awesome, blev bakislördagens kväll också riktigt mysig med god mat med min fining och senare några glas vin hos Fisen och Joel.
Idag har vi gjort Nosaby IF:s loppis (inklusive den obligatoriska grillkorven!) och nu står de nybakta cookiesen på svalning och jag ska snart bege mig mot Mörrum för att kolla in fina Jennys nyrenoverade hyyys. Och bli urfattig på inredningsprylar. Mycket viktigt.

Monday tomorrow, och det gör mig inte ett smack. Jag trivs bra här i min lilla bubbla. Jävligt fint serru. Jävligt fint.


Planer för kvällen:

Hemgrillade hamburgare.
Vin och spel.
Fina vänner.
Utgång?

Och jag som inte har nåt att ha på mig. Fuck.

RSS 2.0