tvåtusenhelva.

Åh, som jag älskar nyårsafton! ♥

Ett fantastiskt 2011 är slut, fyllt med fina vänner, mycket galenplugg, mitt sista sommarlov, två underbara bröllop (med tillhörande möhippor...), en sommar med mina närmaste, många härliga födelsedagar - pappas 50-nde med ålagille i starkast minne - Londonresa och Malmöcasino och bilbegravning och inte minst en fantastisk höst på en underbar arbetsplats som numera även är min, nya jobb (och så många fantastiska människor jag fått träffa!), utbildad livscoach och sommarkurser och fuktskada i väggen och många flaskor vin.

2011 började i lugnt sällskap här hemma i vår älskade lägenhet. I år flyr jag fältet med min fina man, långt ifrån matlagning och disk och högljudda nyårsfester. Vi tar in på hotell i Malmö, går ut och käkar och tittar på mina älskade fyrverkerier från Stortorget med bubbel i hand. Finns ingen jag hellre firat med! ♥

Nyår är min allraste finaste natt, jag älskar nyårsafton med allt vad det innebär. Och raketer!
Var rädda om er ikväll mina små gryn, och ett gott slut och ett gott nytt önskar vi er från Lasarettsboulevarden!
 

 my god.

Liten skit är sjuk. Mår inte alls bra, tog referenslitteraturen under armen och tuffade hemåt strax efter tre.
Nu ska jag krypa ner under filten och somna en stund innan det börjar bli dags att rulla köttbullar för vårt lilla julbord ikväll! Inte tid att bli sjuk, vettu!Titta titta!

 
jag är så kär.


Fyndelifynd!

Åh, som jag har handlat idag!

Inför årets realopp hade jag följande mål:

- Ett par svarta jeans med hög midja.
- Lite underkläder.

Några timmar och X antal hundralappar senare fick jag med mig följande hem:

- Ett par svarta jeans med hög midja.
- Lite underkläder.
- Volympuder till håret.
- Två oversize t-shirts.
- Tre armband.
- En ring.
- En svart långskjorta.
- Nyårsstassen.

... och inte att förglömma, ett fantastiskt halsband från underbara (och ursnygga) Laila Bagges Rock by Sweden. Äntligen är jag stolt ägarinna till ett av hennes mästerverk! Fastnade direkt när kassörskan tog fram det, DETSKAJAGHA. Mittmitt, bara mitt! Jag ska träna och duscha och tamigfan sova i det resten av mitt liv! Och sådär. Snyggt är det. Om det är svårtydat.

Jorås'att. Jag är kapitalist.
pengarullning!

Åh, sitter i startgroparna för att styra skutan mot Hässleholm för en sväng på mellandagsrean med fina Josse!
Har efter en fantastiskt skön sovmorgon invigt vår nya, underbart vackra kaffemaskin och hoppat jämfota av glädje. (Och av rädsla för konstiga ljud - "Nu tog jag sönder den!"...) Den är så FIIIN! Hur har vi klarat oss utan en kaffemaskin förr?

Ikväll avslutar vi julen 2011 med glögg och kvällsmys med M:s fina kusiner och kusinbarn. Tillbaks till verkligheten!


kaoset.

Det har varit en kaotisk tid. Inte bara inför julen med allt vad det innebär, tvärtom. Men på kontoret har vi kaosat satan! De senaste veckorna är ett töcken av galenskap, stress och sammanbrott. (Och skratt. Och fika. Och värme.)
Men! I slutändan fick vi ändock mot alla odds allt utgående gjort och kunde gå hem och fira jul med lätta hjärtan. Och se, jag trivs så bra i kaos. Trots glitter i famnen. Och elva timmars arbetsdagar.

Min praktik är officiellt avslutad. Mina goa kollegor är så underbart söta att jag bara vill äta upp dem! Och jag saknar redan den galna höst som varit.
Men jag blir kvar i Bromölla. Fram till årsskiftet på ekonomi, och därefter - Barn & Familj. Så att. Välkommen nyår! ♥

Jag har levt på kontoret de senaste veckorna. Jag jobbar bäst under press, och är lika glad för det. Men när julen kom var fönstren fortfarande inte putsade, den där kastrullen tomtegröt som brändes vid i början av december hade fortfarande inte fått någon uppföljare och köttbullarna tog dessutom slut. Inte bra för fröken Trygghetsnarkoman. Eller kanske ändå. För i år brydde hon sig inte om några dammtussar i hörnen, den skrikande, välfyllda tvättkorgen eller de ostädade skåpen. Det blev jul ändå! Och julen har sällan varit så efterlängtad! Och julen handlar inte om stökiga eller ostökiga hörnor, utan om familj och umgänge. Och mat. Minns det nu!

Vi inledde som vanligt vår julturné redan på lillejulafton med dopp i grytan. Julafton spenderades ovanligt lugnt i Färlöv hos min fina extrafamilj och gårdagen bjöd på sedvanlig farfarjul i Bromölla. Och fönstren är fortfarande inte putsade och alla julklappar står kvar i sina påsar i hallen. Men så mysigt vi har haft!
Idag börjar vi avrunda julen 2011 med lax och ettårsmys hos farmor, med faster och gullefamilj. Finevinter.RSS 2.0