2. Mitt hem

Åh! Vårt hem är en salig röra av fuskbygge, smutstvätt och kärlek! Det har gått från ett svart- och vitt-minimalistiskt tråkkyffe till ett mer färgglatt, organiserat kaos.

Vi bor i en liten tvåa med kombinerat kök- och vardagsrum = alldeles för liten plats och noll förvaring. I vårt hem ligger det därför böcker och vetemjöl lite varstans. Vi har barskåp under sängen och extraskafferi i garderoben, massa filtar och växter och kuddar och ljusstakar överallt. Vi har aningens för stora möbler till aningens för liten yta, men allt går och vi lever ändå på balkongen under somrarna. Det ligger alltid kläder i fåtöljen inne i sovrummet och badrummet som en gång var vitt bjuder nu på hårfärgsfläckar och sprucken toasits.
Vi har trivts super i vår lilla lägenhet och trots att det bråkas i tvättstugan och skvallras bland grannarna har vi haft tre otroligt fina år här hemma. Det har skrikits och gråtits och skrattats och pussats. Ätits och sovits och packats och rests iväg från. Kommit tillbaka till. (Och vid kalas och andra firande får vi alltid möblera om så alla får tränga sig plats.)

Böcker. Ljusstakar. Filtar. Kuddar. Mattidningar. Glasburkar. Blommor. Mitt hem är min borg.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0