Frukostbullar!

My god vad gott jag har det! Frukostbullarna blev perfekta och efter att ha hetsätit två STORA har jag nu fått ta tag i mitt liv och lägga undan dem. Ser istället fram emot de kommande dagarnas frukostar.

Recept: 1 jäst löses upp i en halvliter vatten, häll i: lite salt, lite sirap, en halv deciliter matolja och mjöl. Alla sorters mjöl funkar, jag hade i vetemjöl, dinkelmjöl och kruskakli. Låt jäsa i 30 min och grädda sedan bullarna i 225 grader, 10 minuter. Tänk på att bullarna sväller till sin dubbla storlek i ugnen. Bör ätas i sällskap av rikligt med bregott, ost och en stor balja te - och med andakt.

Shiddiemaggiddie så mumsigt.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0