Poor poor

Efter en rejäl shoppingrunda är jag fattig igen. Men jäklar vilka reafynd hon gjort! Nu behövs bara ytterligare en rensning av garderoben, sen är jag fit for fight för sommarens alla jobbdagar, partykvällar, utflykter, resor och ljumma nätter igen.

Konsumtionssamhället gör mig lycklig!

Jag fortsätter...

För att verkligen bekräfta att jag är en sådan där tragisk människa som har hakat på YTTERLIGARE en bloggviktutmaning - denna gången tillsammans med duktiga Emla - så kan jag ju berätta att jo, det har jag gjort.
Nu satsar vi på -4kg i juli. Haha. Jag är för rolig, inte sant?


Watch out, Gud.

Jahopp. Det blev naturligtvis inte vackert väder på min lediga dag. Jag imiterar Suzanne Reuter i Yrrol - "Är du nöjd nu... GUDJÄVEL?" - och preppar för att hitta på nåt annat att spendera tid och eventuellt också pengar på.
Förslag?

Slentrian, vad är det?

Tisdagskväll. Jag och darling sitter bänkade vid köksbordet, vid varsin ände, framför varsin laptop.
Var och en djupt försjunken i sin egen skärm. I bakgrunden, highlights från matchen.

Nä fy tusan. Nu får det minsann bli lite qualitytime innan sängen. Såhär kan vi ju inte ha det!

(... Och nu startade han kärleksballaderna, skönt att vi ligger på samma våglängd iallafall. Leve kärleken!)

Villa? Okej'rå.

Tillbaka från jobbet, duschen väntar. Känner att roligheten bara flödar om mig. Flödar.


Men jag visste iallafall vem som gjorde målet i matchen.


I'm back!

Datorn har haft semester hos syrran över helgen, undertecknad har åkt mellan sängen till jobbet och vidare och tillbaks till sängen och sen till jobbet igen. Inatt sov hon elva timmar, det var välbehövligt! Fit for fight igen, väl medveten om att att ta det lite lugnare ibland inte dödar.
Har dock haft en helmysig helg att minnas lääänge. Tack.

Skönt med sovmorgon är det ju iallafall, har legat pall i soffan sedan jag gick upp och ryggläget ämnar jag fortsätta med fram tills jag sticker på jobb strax efter två. Imorgon, IMORGON mina vänner, är hon ledig.
Det ska bli gytt.




Och midsommar blev det.

Jag drömmer om en midsommar lik Pripps Blå-reklamen, vad drömmer ni?
Jag och M ska snart packa ihop för dagen och börja ute på Landön med brunch hos fina mormor i husvagnen. Jag hade hoppats på lite sola och lite bada, men vädret verkar inte riktigt vara på min sida i det där beslutet.
I eftermiddag åker vi vidare till syster yster med familj för lite midsommarfirande resten av kvällen och natten.
Undertecknad ska pimpla alkoholfritt bubbel och tänka att imorgon eee en annan daaag...

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

   


... oops.

Hoppsan, vad tiden går. Med den kommer lärdomar; exempelvis den om att man bör undvika Willys två dagar innan midsommar - om man inte tvunget känner ett behov av att slåss med kundvagnar, trånga gånger, oförsvarbart oljud eller varför inte kärringjävlar som tar sina kundvagnar, plötsligt stannar i de trånga gångarna för att utbräka diverse oljud under tiden. Eller läsa shoppinglistan eller nåt annat trevligt de tvunget måste stanna världen för att kunna genomföra.
Eller som den att om man inte gör sina alkohol(fria) midsommarinköp förrän torsdagen innan just midsommar, faktiskt får man skylla sig själv om det är kat-a-strof i parkeringsgaraget och det kostar en ens soliga humör. Och höger backspegel därtill - tack som fan, volvojävel!


Så vet du att han älskar dig:

- Han har tacos färdigt och klart när du drypandes av svett kryper hem från ett hårt pass på gymmet
- Han lämnar er parkering till din bil trots att han kommer hem först, och ställer sig självmant på parkeringsförbudet område

check!

Jobbelijobbelijobb.

Jag jobbar. Och står i. Hohoho.

Idag åkte jag även en sväng till fina Michaela i Yngsjö efter jag slutat. Hon är allt bra, hon!
Nu ska jag åka och hetshandla med alla andra midsommarfirare. Wish me luck!

Vädret har fattat grejen.

Bra jobbat solen! Precis rätt gjort, skin som fan på förmiddagen när jag är leeeedig. I like you.

Ikväll är det jobb, men det gööör ingenting.... *dumdidum*...

Trött igen

Har nyss sagt hejdå till tjejerna. Nu har startskottet för våra meetings gått! Vi åt lite småplock (läs: alldeles för mycket) och tittade på The Aviator - vilken film! Har stått i min filmhylla i flera år, blivit utplockad några gånger, ratad och tillbakalagd igen, vidaresamlandes damm. Men idag fick den åka ända in i dvd:n också, och himmel vilken fin en!


Magen min har svällt som en gravidmage - som vanligt med andra ord - och vågen var inte snäll mot mig imorse. Snubblar på mållinjen när det gäller fina fröken Kvists viktutmaning till midsommar - 5 kilo var det sagt, jag står kvar på -3,5 allt som allt. 5 hg till ska vi försöka få bort tills fredag, då missar jag bara med 1 kilo...
Menmen, än ska jag väl inte dö. Jag SKA väcka jogginggudinnan i mig, det gäckar mig lika mycket som sushiätandet gör för Fia - "Det är så sofistikerat."



Jaddijaddi, nu är jag såklart trött igen, sambon nattad via telefon och undertecknad tror sig vara förtjänt av en sovmorgon imorgon. Jobbar kvällspass och börjar alltså inte förrän strax innan 15. Lyx!

Gäspeligäsp

Rätt skönt att solen gick i moln faktiskt... Då får jag inget dåligt samvete om jag kraschar på soffan en timme innan jag börjar städa och förbereda kvällmyset med brudarna.
Är inne i en riktig sova-kasst-period för tillfället, det går upp och ner med det där. Men de går ju alltid över, så är bara att tacka och se glad ut. Ätavitaminertränapowernapanärdetbehövs.

Efterlängtat!

Besöket på gymmet var grymt efterlängtat! Antar att jag inte kommer komma ur sängen imorgon bitti...

Nu blir det spaghetti med köttfärssås och sista handen vid B-uppsatsen innan vi skickar in den till sadi... ehm. Jag menar examinatorn.


Näha du, fröken.

Nu är det dags att piska lite liv i den här söndagsapatiserade kroppen och bege sig mot Willys och handla.
Sen blir det gymmet.
Fattar ni?
Gymmet.
Jag kommer dö.

Söndagsångest

Ligger i soffan i mjukiskläder och orkar inte riktigt ta för mig av dagen. Borde damma och dammsuga, åka och handla och greja, men det får nog vänta känns det som.
M är i huset och river ner el, så han lär väl hålla sig borta i några timmar.

Suck, suck. Det är inte lätt när det är svårt.

Lördagsnöje

Jag bölade naturligtvis ikapp med prins Daniel hela eftermiddagen igår. Lagom oväntat va?
Men sen! Sen åkte vi till Åhus och tog ett glas vin hos pappa innan vi begav oss mot segelsällskapets festlokal och Thomas födelsedagsfest. Thomas är mammas äldsta vän, som genom henne träffade vår pappa och drog med honom in i musikvärlden på riktigt. Sen dess har de varit jättegoda vänner - som pappa sa i sitt tal: spelat tillsammans, semestrat tillsammans, sett varandras barn växa upp.
Och vilken kväll...! Många kära återseenden, gudavackra tal och massor med sång - hur mysigt som helst! Dessutom fick jag och Jenny toastmastern att tvinga upp jubilaren själv tillsammans med vår fina pappa för att spela en trudelutt eller två tillsammans, för gamla minnens skull. Både pappa och Thomas sjöng och spelade 2 låtar och var sååå duktiga!

En superfin kväll, vi är så tacksamma för att vi fick komma och fira!
Tack!

Surprise

Kvällen hos Lotta och Henrik var trevligare än vanligt. "Världens lyckligaste par" skrev Lotta när hon skickade länken till bröllopsbilderna och jag kan bara hålla med. Det strålar verkligen från dem båda och jag är sååå lycklig för deras och deras framtids skull!




Nu blir det snart jobbet, jobbar till 14, sen hem, kanske powernap:a en stund - sen 50årstjofräs i Åhus. Tråkigare lördag kan man ju ha.

Och jag kanske vill kika lite på bröllopsklänningen. Kanske.

Jag är ju bara så jävla blödig. Palla gråta till vår KRONPRINSESSAS bröllop, liksom?


Dags att ratta!

Det börjar bli dags för mig att tuffa neråt i Skåne för lite kalasande för fina faster Lotta i Staffanstorp! Lite seg, men en kaffe från Statoil och jag är på som tusan igen!

Fixartrixardonar

Idag är det fixardag inför en fullspäckad helg här hemma. Sista tvätten är på torkning, lägenheten snart färdigavstädad, kommande veckas jobbschema infört i kalendern. Snart har jag bara några ärenden på stan kvar innan jag rattar Cajan mot Lund en sväng, och sen Staffanstorp ikväll för kalasande för fina Lotta.

Imorgon jobbar jag från 7.30 och framåt, sen blir det stort 50-årsgille med många kära återseenden - ska bli sååå roligt!

Biomys



Biomys.
A-team.
Liam Neeson.
Och så vidare.

nam-nam-nam.


Årets första sommardag!

Årets första, härliga, alldeles på riktigt sommardag spenderades i Hörvik med systrarna Rosén. På en soldränkt brygga torkade jag och Anna oss från årets första, iskalla dopp och mobbade Rosén D.Y. för att hon bara vågade väta tårna.
En sväng till Eko på hemvägen, en snabb duss och sen bio på det. Jag har gott hopp om sommaren, mina vänner!


Unga mödrar, vuxna svin.

Unga mödrar är bra skit. Vilka id-i-ot-er det finns här i världen. Och är det bara jag som hittills inte hittat en enda i det programmet som INTE bolmar som en skorsten - eller iallafall går ut eller ens bort från barnet?

 

Jag har jobbat sen halv åtta imorse och sen spenderat eftermiddagen i skolan med mina kära groupiesar med att - förhoppningsvis - äntligen fått klart B-uppsatsen. Nu ska jag plocka iordning lite här hemma för att dra med fina M ut på en promenad i samma ögonblick han kliver in genom dörren, sen: sushi!


Lagom underhållning



Mumien
går på 6:an. Trots sina kiss kass värdelösa specialeffekter
har jag tappat räkningen på hur många gånger jag sett den. Jag skrattar
som en galning och gråter som ett såll varje gång.

Och Brendan Fraser är ju bara för mysig!










Cheating on mr. Jane

Jag har en ny kärlek, vid sidan av Patrick Jane naturligtvis:


 

Den här, med massamassamassa is, kommer bli min bästa vän i sommar.


Tuesday in my heart

Fia: - Alltså, den där blondinen som nyss gick förbi oss?
Jag: - ... ja?
Fia: - Har du bråkat med henne?




Dagen har verkligen gått bra, riktigt skönt att det har rullat på och att de är nöjda med mig! Firade med att reafynda och hittade äntligen en skitsnygg kavaj under 400:-, så-jävla-nöjd.
Nu är det omsvirat till hemmakläder, tvättid ska fixas och b-uppsats ordnas, sen är det TV-time bigtime all time.

*gääääsp!*

Jag kan omöjligt vara gjord för sådana här arla morgontimmar. Jag mår rentutsagt dåligt i hela kroppen av gå upp innan åtta. Febrig, liksom. Illamående. Svag och darrig. En sjuhelsikes magvärk.  Det är nåt allvarligt fel på mig, I tell you. Vad gör man åt sånt?
Förutom att gilla läget och gå upp ändå alltså?

Plan för dagen:
- Göra lunchsallad
- Åka till jobb
- Jobba
- Åka hem från jobb
- Gå en promenix i Björket
- Fixa klart det sista med kompletteringen på vår B-uppsats
- Kärt återseende på stan ikväll
- The Mentalist kl. 21. Same procedure every year, James...

Vad ska ni göra idag?


Underskattat

Det är nåt visst med att sitta ensam i en mörk lägenhet och äta riskakor och dricka mjölk medan natten kommer smygandes utanför balkongen.

Och riskakor är ju också gott.

Icke sa Nicke

Ledig imorgon? My ass. Bemanning ringde mig direkt när jag kom ut ifrån UMO (och för er som ju gärna vill tro att jag enbart besöker den byggnaden för att göra aborter - här var ytterligare en gång) och bräkte nåt om underbemanning och om jag kunde hoppa in. "Javisst" sa jag, "om ni ringer min kund först och hör med henne om det är okej". De tappade hakan. Kunden liksom, ska hon få säga till om nåt?

Hur som helst var det ok från både kund och assistent jag gått bredvid, så nu går jag alltså själv som vikarie fr.o.m. imorgon dag, och inte den 19:e som planerat.
Aja, jag klagar inte. Det går säkert bra. Ett klart bevis på att jag skött mig iallafall!

Up, up... and away!

Nu ska jag flyga bortom läkaren en snabbis och sen är det raka vägen mot jobbet som gäller. Det är tur jag har min fina Caj, vad skulle jag gjort utan honom?

Min dagsdos knark:


Trenden vänder

Hjärtproblem och dödsångest. Tar tabletter och härdar ut.
Krasch med bilen. Dödsångest på riktigt. Börjar köra snart igen och härdar ut.
Flytt. Klarar mig själv och härdar ut.
Uppbrott med sambon. Krigar och sväljer. Härdar ut. (Och vinner!)
Mamma dör. Sörjer, rensar lägenhet och härdar ut.
Flytt igen. Känslosamma månader. Fixar och härdar ut. 


Examinatorn kräver komplettering på vår B-uppsats.
Bryter ihop och flippar ur totalt.


Hungrigt vitaminbristande morgonmonster

Måste verkligen förnya mitt gymkort nu och börja med vitaminerna igen. Jag har typ brist på att som går att ha brist på: järn, magnesium, b-vitamin, c-vitamin, blod...
Det visar sig på morgnarna, kan jag avslöja. Nu blir det en sen frukost och sen ut i det vackra vädret en sväng.

Lägesrapport: Dyblöt jordgubbe


Vad tokigt det hade varit om jag bara gett mig ut och
sprungit en sväng i Björket.
Tänkte jag.
Riktigt galet liksom. Tokgalet.

Nåja. Jag är ju inte känd för att inte vara galen, so to speak.
FUCK YOU, BK!


(Sen fick jag nog hybris, för jag tänkte i ett svagt ögonblick snorta
lite från min kära sambos enorma bautapåse prottepulver han köpte
 för dyra slantar vid sitt senaste gym-ryck - som jag dessutom rent
tvärt förbjöd honom att göra.
Det smakade skit, rent ut sagt. Hur
FAN kan man dricka sånt råttgift frivilligt?)


Ett försök att dämpa Burger King-ångesten:

 

Söndagsmys

Älsklingen har precis åkt tillbaks till Trollhättan, och här sitter jag i total matkoma efter Burger King-middag. Vem sa nåt om fem kilo? Inte var det ödet iallafall, som återigen sken med sin ironi då jag var värsta duktig och beställde minimorötter till min fullkornskycklingburgare - och fick med mig BÅDE pommes och morötter. Thank you, destiny. Thank you, självkänsla.

Lägenheten är iallafall skinande ren och nystädad, så jäkla skönt! Både jag och M har bokstavligt talat gnott och tvättat och torkat halva dagen. Åkte sen en sedvanlig söndagssväng till Eko och köpte nya uteblommor, plantor och ett par fröpåsar. Så har jag nåt att sysselsätta mig med imorgon, liksom.

 


Lite halvtaskigt inklippt från Fejjan:

Mikaela Nilsson Mikaela Nilsson pustar ut.

Martin Persson och Amanda Lundberg gillar detta.
Martin Persson Martin Persson  Soffan, The Mentalist och vin?
Mikaela Nilsson Mikaela Nilsson shit. känner du mig eller?
Martin Persson Martin Persson Har stenkoll.

Tötteliten

Är det söndag idag? Eller måndag? Eller onsdagtorsdagnånting?

Fy vad jag sovit dåligt inatt, trots att M är hemma. Vaknat säkert 15 gånger och haft svårt att somna om. Stackarsstackars mig, buhu och sådär. Det går över.

M kommer snart hem med lite bulls, sen ska vi försöka skapa lite ordning i det kaos vi kallar hem. En lagom sleten söndag, vill säga.
Eller tisdag?


Shopping och sammanbrott

Har precis kommit hem från en sväng på stan, och en mysig lunch med fina Johanna som var i Kristianstad. Vi träffas alldeles för sällan! Sprang också på Amelie, Emma och hann se en skymt av Vicky, värsta kändischocken!
Ett par grå byxor och en jeansskjorta fick dessutom den stora äran att följa med fröken Nilsson hem, mycket trevlig tillskott i familjen.

Väl hemma igen kraschade Tele2-stickan ihop en gång för alla, undertecknad fick återigen öva på sin hyperventilation en stund och vackert bege sig tillbaks till stan för att köpa en ny. 1200:- skulle de ha för den, "nejtack" sa jag och chansade på en Comviq-sticka istället. Som visade sig funka, till och med. Hurra för The Phone House! Lycka finns, typ.

Nu... står valet mest mellan att städa eller ta en liten powernap i den ännu obäddade sängen för att hinna ikapp sig själv lite.
Hm.
Hm-hm-hm.

Aprilväder

Grattis Jonna och Evelina till er efterlängtade student! Ni var vackra båda två, stolta ni ska vara över er själva!

Jag körde alltså direkt från jobbet igår till Hässleholm, och lyckades på något vis byta om, sminka mig och göra vid håret samtidigt som jag körde. Snacka om att vara kvinna! Hann dessutom precis i tid för att se min fina lillkusin springa ut, sååå roligt!
Massa studentfirande, mängder av mat och lite Pelle-mobbing senare lät jag mig övertalas till att följa med och titta på Hoffmaestro på Banken. Det ångrar jag inte heller direkt sådär jättemycket.



bevis.


Än slank hon dit, å än slank hon dit...

Gääääsp!
Nu sticker jag och jobbar några timmar, sen kör jag direkt till Hässleholm och fina Jonnas efterlängtade student!

GRATTIS SNYGGING!

Skit och skönhet

Gårdagen glömmer vi.


Nu ska jag snart ratta Caj mot Karlskrona och mormor, innan lilla Evelinafina värsta tar studenten och grejer! Blir sååå jäkla nostalgisk av sånt, den donnan är ju fortfarande min lilla söta lillkusin... Vilket hon i och för sig har fått höra de senaste 10 gångerna vi träffat, liksom "Ååååh, vad roligt du kommer ha! Lova att njuta riktigt ordentligt, LOVA!?" och liksom ba': "Suck... jag ska Mikaela, jag ska..." 
Sjukt duktig är hon iallafall, lillkusin eller inte. Farligt smart och ambitiös som fan och som om det inte vore nog, sjuhelvetes snygg.

Grattis Evelina på din stora dag! Njutnjutnjut!


Bilden är kusinhövligt snodd från frökens blogg.


En tydlig skillnad...

Ursäkta mig. Jag vill bara klargöra att gränsen mellan en skön och välbehövlig sovmorgon och att sova bort halva jävla dagen och vakna med huvudvärk är hårfin. Hårfin, I tell you.


'The Mentalist'-kväll. Såklart!

Puh! Nåja, en vacker runda blev det iallafall, och de stackars myggen som inte fått nåt att äta sen sommaren -77 fick äta sig ordentligt mätta. Blev nog en 5-6 km iallafall, härligt!

Nu blir det en dusch, en rejäl städning av badrummet och lite middag innan... damdamdam... THE MENTALIST!

Den om när Mikaela gick vilse i skogen

Mikaela tänkte att hon skulle ut och gå.
Det tyckte inte solen, som var stor och stygg och varm. (Dock himskans vacker, må tilläggas.)
Därför fick Mikaela för sig att hon skulle gå i skogen, där det var svalt och skönt. (Och fullt av hungriga mygg.)
Hon gick och gick och gick.
Hon följde stig efter stig efter stig. Vart var hon nu tros? Hammar, Egna Hem, Österäng? Sundsvall?
"Det var kanske rätt dumt att lämna mobilen hemma" tänkte Mikaela där hon gick. Men tillslut svängde stigen hemåt igen och Mikaela traskade glatt tillbaka, intensivt mimandes till Bon Jovi som dundrade i hörlurarna. Man måste ju hinna hem till The Mentalist, liksom.

 


Ny dag, nya möjligheter!

Min morgontrötthet borde bötfällas.

Lite kosmetika på nosen, sen bär det av till metropolen Mörrum med allt vad det innebär.
The Mentalist ikväll, GLÖM INTE!



Hey ho, let's go.

Närås'att. Sängen kallar.

Imorgon blir det Mörrum och en sista groupieträff innan slutopponeringen på onsdag. Har precis kollat igenom arbetet vi fått oss tilldelat, blir förhoppningsvis ett himskans trävligt (och givande?) seminarium!


natti.


I wish that I could be your Superman tonight

Första arbetstimmarna är avklarade och Mikaela är en trött fis. Flickan behöver en dusch, lägenheten lite städning och opponeringen göras.

Och M är inte hemma. Då hade det ju inte varit nån sport.

En tanke

Jag tänker såhär va.
Att Kajsa Ingemansson verkar vara en trevlig prick.

Jubbelijubb.

Nu rattar jag mot Åhus och sommarens första arbetspass.

Hade jag sagt att jag inte var nervös hade jag ljugit.

Iiiihh!

Salladslunch på vägdag

Vilken smarrig kyl- och skafferirensarsallad jag fick ihopkomponerat till lunch! Fullkornspasta, cannelottibönor, blandad sallad, körsbärstomater, rödlök och paprika. Fetaost och pesto på det... mumma!

Jag älskar sallader
. In case you didn't noticed. Och bara som en parantes så är det salladerna som spelat störst roll för min medverkan i KWC - fina fröken Kvists viktutmaning - eftersom gymkortet gått ut och jag har haft alldeles för många bollar i luften för att hinna förnya det.
5 kilo är det som ska bort till midsommar - jag har tappat 3,5 hittills... Grauw på det!
 


Nämner inga namn...

... men finge jag Tele2:s VD på linjen skulle jag inte välja mina ord.

Uppkoppling? Somliga dar.

Pfft.

Lotta och Henrik, 5 juni 2010

  

Bröllopet i lördags var helt fantastiskt.
Tårar sprutade, risgryn kastades och det sanslöst vackra brudparet strålade ikapp med solen.

Ord är liksom överflödiga.


Härlig helg

Vilken underbar helg jag har haft! Känslan av att jag börjar sommarjobba imorgon och att vi har slutopponering på onsdag ter sig sjukt avlägsen för tillfället...

Klar, done, finito

Nu får det bära eller brista.

Vår lilla bebis B-uppsats är nu färdigredigerad, färdigpillad och färdigtrixad. Och utskriven. Så fort de ordnat teknikproblemen är den också inskickad, redo för att dissekeras och totalt utelämnad åt världen.

Behöver jag nämna att det känns förjävla skönt? För det gör det. Trots att jag imorse åkte till skolan i tron om att det enda jag behövde fixa var en innehållsförteckning, och inte kom loss förrän fem timmar, ett mindre sammanbrott och ett antal svordomar senare.

Så. Jävla. Gött.

Nu sitter jag i solen och firar med en halva ananas och kramp i lilltån. Fint ska're va!

*Dog*

Är helt utslagen och full av mat och och glass och trevligt sällskap. Sex and the City bjöd på trevliga skratt, men var kiss kasst pinsamt dålig. Sällskapet var desto bättre, och vinet till maten efter var värt varenda krona jag betalde för hela kalaset. Såå efterlängtat!

Nu ska jag bannemig tacka för mig och krypa ner i sängvärmen i väntan på M, som är hos föräldrarna och filar på ritningarna. Måste vara all tid framför datorerna som gör mig sån här, efter nio på kvällen är jag helt död! Ska bli gudaskönt att få lämna ifrån sig vårt lilla skötebarn imorgon. Sååå bra blir det, sååå duktiga är vi!

Hybris? Never heard of it.

Lill-lördag för fan!

Åååh, vad snällt livet är mot mig för tillfället!
Vi är så gott som klara med arbetet, bara lite finjusteringar kvar som jag ska fixa till imorgon bitti, sen kan det skickas in. Ute skiner solen som ju är rätt göddig ändå, och snart beger jag mig ner på stan för hype-bio och utekäk och firar-vin på Rosegarden. Lyxigt värre, yum-yum.

Sommar!

Det är sommar utanför fönstren och jag och Simon planerar att få klart uppsatsen idag. Är det sommar sen? Får man liksom ha kjol och bara ben och sånt nu? Är det ok?

Vindstilla ser det också ut att vara. Fint som snus.

Besatt

Så sitter man här, rödgråten och dan. Stackars, stackars agent Cho! Klämt en halva vattenmelon också, för att göra bilden litet mer tragisk.
Tur att det är hela åtta avsnitt kvar på säsong 2, och dessutom kommer boxen snart ut... Åh, spännandespännande!

(Saxat från Polisstationen på TV3: "Det är en kvinna och tre män som slåss. Är antagligen något kärleksbråk."
Jag bara känner såhär va, att den dagen tre killar slåss om min gunst, den dagen ska jag också gladeligen ge mig in i slagget.)

Patrick Jane on screen

Alltså.
Jag dör om veckans avsnitt slutar med en cliffhanger.

Alltså på riktigt.

Dör.

Jag tror man kan söka för sånt här.


Ont i skrattmusklerna

Gud vad roligt det kan vara att gå i skolan! De senaste dagarna har jag skrattat så jag gråtit trots att vi stackars studenter sitter inlåsta i en datorsal med dålig luft, en massa statistik och en B-uppsats.

Såhär roligt ser vårt SPSS-dokument ut förresten:

                              

Lägg därtill en sextrakasserande Jenny, en matsuktande Simon, ett antal låga skämt och glädjetårar och anger management och förvirrade diskussioner och barndomsminnen och fnissattacker.
There we are!


Mentalist-tisdag

Har precis sagt hejdå till M som åker till Trollis över dagen. Mina ögon är hyfsat igenmurade och näsan har börjat trilskas, men jag måste tyvärr erkänna att jag tycker om sånt här väder. F'låt, liksom. Men jag gillar't.
På lördag måste det dock vara fint, det är en order och en beställning!

Nu ska jag strax bege mig mot skolan så smått, dags att ta tag i de där sista småjusteringarna. Med mina fina groupies går det säkerligen som en dans det också.

 
Så här såg det ut förra veckan... Jenny on top, Simon under. As usual.


RSS 2.0